Tekstvak: Ook wel “Roman Shades” genoemd, zijn gordijnen waarbij er horizontale vouwen in de stof zitten. Zij vouwen zich op ipv zich op te rollen. Je creëert er een huiselijke sfeer mee en je bedient ze met een koord of ketting. Vouw je het gordijn op, dan heb je optimale lichtinval en uitkijk. Tekstvak: vouwgordijnen
Tekstvak: Rolgordijnen zijn (bijna) overal te gebruiken en verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en kwaliteiten waardoor er altijd wel een past bij jouw situatie. Of je nu sfeer wil creëren in de woonkamer of verduistering voor de slaapkamer, met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt.
Tekstvak: rolgordijnen
Tekstvak: Ook wel “twin rolgordijn” of “roljaloezie” genoemd. Ze hebben 2 stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Deze dubbele stoflagen maken ze multifunctioneel. Met een duo rolgordijn kan je zowel de inkijk als de lichtinval eenvoudig met de kettingbediening regelen. 
Tekstvak: duo rolgordijnen
Tekstvak: Overgordijnen worden opgehangen aan een rail of roede. Dit maakt het mogelijk om de gordijn opzij te schuiven om zo min mogelijk raam te bedekken of  om voor het raam te schuiven zodat het hele raam wordt bedekt. Zij kunnen in 1 of 2 delen worden opgehangen.
Tekstvak: overgordijnen
Tekstvak: Ook wel “vitrage” genoemd, zijn gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Glasgordijnen worden, van buitenaf gezien, vóór de overgordijnen gehangen. Zij kunnen een raam geheel of gedeeltelijk bedekken.
Tekstvak: paneelgordijnen
Tekstvak: Wat zijn?
Tekstvak: glasgordijnen
Tekstvak: In opmars… paneelgordijnen. Lange stroken gordijnen die je horizontaal kunt schuiven passen perfect in een modern interieur. Het geheel bestaat uit een sporenrail en panelen. Het aantal parallelle sporen hangt af van het aantal panelen. De ideale breedte per paneel is 60 tot 80 cm.